Betaalmiddelen

Wij hanteren drie gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL, PayPal en natuurlijk kunt u bij ons ook altijd uw bestelling over maken via bankoverschrijving of internetbankieren.

iDEAL

met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN Amro, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of Fortis.

 

Hoe werkt een betaling via iDEAL?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

 

PayPal

Wat is Paypal?

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.


Waarom PayPal?

  • ●   Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
  • ●   Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal
  • ●   PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

 

Bankoverschrijving


Vooruitbetaling per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren of door middel
van een overschrijvingsformulier. Een bankoverschrijving is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

 

Wij attenderen u hierbij het volgende:

• Een bankoverschrijving heeft over het algemeen een overboektijd van één tot drie werkdagen.
• Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.
• Vooruitbetalen kan via bankrekeningnummer: NL12 ABNA 0430703236, t.n.v. Odyssey Nail Systems The Netherlands.
• Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling verder in behandeling nemen.

 

Hoe werkt een bankoverschrijving (per bank/giro)?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail , waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer van JC Nail Design vermeld worden. Aan de hand van deze orderbevestiging kunt u uw betaling doen.