Change

Change Flawless Pink 40g

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Change Flawless Pink 40g

New CHANGE – Flawless Pink powder zet zichzelf vast in 30 sec zodat het mogelijk is de C-curve te pinchen zonder het wit te beschadigen.

login om de prijzen te zien
  • Op openingsdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgen vanaf € 75,00 (excl. btw)
  • Producten afhalen en persoonlijk advies in onze winkel in Zwolle

Omschrijving

Details

Change Flawless Pink 50gr


Gebruiksaanwijzing
Change Powder Pink

Acrylpoeder voor de versteviging van de natuurlijke nagel en/ of verlenging. Alléén gebruiken in combinatie met ONS monomer. Doop een schoon penseel in de vloeistof en neem met de penseel wat acrylpoeder op.

Vermijd contact met ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren op kamertemperatuur en op een goed geventileerde plaats, verwijderd houden van ontstekingsbronnen en brandbare stoffen. In goed gesloten verpakking bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen. Draag geschikte handschoenen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikte ademhalingsbescherming dragen. In geval van brand en/of explosie inademen van rook vermijden. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Vermijd contact met de huid. Bij aanraking met de huid de huid wassen met een milde zeep. Bij huidirritatie een arts raadplegen. Na opening 36 maanden houdbaar. Alleen voor professioneel gebruik.

 

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):