Change

Change Monomer 4oz

Change Monomer 4oz

Gemaakt voor wedstrijden en uitstekend te gebruiken in de salon.

login om de prijzen te zien
  • Op openingsdagen voor 13:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgen vanaf € 75,00 (excl. btw)
  • Producten afhalen en persoonlijk advies in onze winkel in Zwolle

Omschrijving

Details

Deze formule bevat 100% EMA monomer met geavanceerde hechtingseigenschappen om uw product sneller te fixeren en zal de C-curve vastzetten.

Er is bij deze monomer geen primer nodig.

Verkrijgbaar in 4oz en 32oz.Gebruiksaanwijzing
Change Monomer is een acrylvloeistof voor het maken van kunstnagels. Deze monomer is een geavanceerde monomer door zijn hechtingseigenschappen. Bij deze monomer is er geen primer meer nodigAlléén gebruiken in combinatie met ONS acrylic poeders. Doop  een schoon penseel in de vloeistof en neem met de penseel wat acrylpoeder op. Vermijd contact met de huid en nagelriemen. Sluit de fles of dappendish na ieder gebruik, het producten vervliegt wanneer de fles of dappendish opengelaten wordt. Sla de fles of dappendish op in een koele, droge goed geventileerde ruimte en altijd buiten bereik van vuur houden. Vermijd contact met ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Niet eten, drinken of roken tijdens

gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren op een koele goed geventileerde plaats verwijderd houden van ontstekingsbronnen en brandbare stoffen. In goed gesloten verpakking bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen.Draag geschikte handschoenen. Bij ontoereikende ventilatie een geschikte ademhalingsbescherming dragen. In geval van brand en/of explosie inademen van rook vermijden. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Vermijd contact met de huid. Bij aanraking met de huid de huid wassen met een milde zeep. Bij huidirritatie een arts raadplegen. Na opening 36 maanden houdbaar. Alleen voor professioneel gebruik.