Landelijk Examen

Landelijk Examen

Landelijk examen wordt twee keer per jaar aangeboden. Deze data staan vermeld in onze agenda.

Aanmelden kan via onze site. Maak een keuze aan welk examen je wilt deelnemen. 

Zodra je het proefexamen met een voldoende hebt afgerond dan geeft je docent je een Green Card. Mocht je desondanks het examen niet naar behoren afronden dan kan je dankzij je Green Card geheel kosteloos deelnemen aan de eerst aankomende landelijke examen. Je docent geeft je tenslotte niets voor niets een Green Card en dat je klaar bent voor het landelijk examen. 

Wil je toch deelnemen aan het ONS landelijk examen zonder in bezit te zijn van een Green Card dan is dit tevens mogelijk. Indien je het examen niet met een voldoende afrond dan kan je uiteraard deelnemen aan ONS eerst opvolgend landelijk examen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.  

** NEW **
I Gel examen! Speciaal examen voor Soaf Off. Dit examen bestaat uit een theorie gedeelte en praktijk. Een model is verreist voor het praktijk gedeelte.

Wil je hier meer informatie over ontvangen vul dan onderstaand formulier in. We proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden. 


Wilt u een dienst direct aanvragen of een afspraak met ons maken voor meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.

Dienst / Product

Persoonlijke gegevens

Opmerking

* Vereiste velden