Opleidingen

Odyssey Nail Systems

Wil u een goede opleiding hebben en een goede begeleiding ook na uw opleiding dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De opleidingen zijn bij ons BTW vrij!

 

 

Waarin onderscheidt de academy van JC Beauty Salon van de anderen?

●   Cursussen voor beginners en gevorderden
●   Cursussen in alle technieken
●   Cursussen volledig op eigen wensen aan te passen
●   Instromen elke week mogelijk!
●   Veel persoonlijke begeleiding in kleine groepen
●   Vakkundig opgeleide docenten
●   Docenten worden jaarlijks (inter)nationaal bijgeschoold
●   Praktijkbegeleiding
●   Na de opleiding kunt u terecht voor adviezen en / of problemen. U staat er dus niet alleen voor!
●   Betalen in termijnen mogelijk


Opleidingsprogramma

Al onze opleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursussen bestaan uit verschillende onderdelen en worden afgesloten met een certificaat. Maak een keuze uit het ruime aanbod, ook voor ervaren stylistes en voor individuele wedstrijdbegeleiding. Het opleidingsprogramma en de cursussen zijn toegesneden op kleine groepen! De opleiding wordt gegeven in kleine groepen waardoor u altijd alle aandacht krijgt. Hierdoor heeft u het voordeel dat we kunnen inspelen op uw wensen en niveau.

De opleidingen zijn opgedeeld in verschillende onderdelen. Dit maakt de opleiding overzichtelijk en het vergemakkelijkt tussentijds instromen. Er is altijd een mogelijkheid, ongeacht de wensen en de (financiële en individuele) instapmogelijkheden. U kunt wekelijks instromen op meerdere dagdelen in de week (maandag, donderdag en vrijdag, zaterdag overdag, en op de woensdag avond).

Overal is een oplossing voor te vinden en betalen in termijnen is dan ook geen enkel probleem! Ook het plannen van de lessen kunnen we samen overeenkomen.

Bij JC Nail Design kunt u nagelstyliste opleidingen volgen in de systemen acryl en gel. Met deze systemen kunnen de nagels worden verlengd en verstevigd.

De manicure opleiding leert u de handen en de natuurlijke nagel te verzorgen. Naast deze basisopleiding bieden wij u ook de mogelijkheid om uzelf verder te specialiseren door middel van verschillende specialisaties, dagopleidingen en workshops.

Deze opleidingen en workshops zijn ook geschikt voor nagelstylistes die reeds een opleiding elders hebben gevolgd. Het andere uiterste in de mogelijkheden zijn de technische trainingen, waaronder de snelheidsperfectie-trainingen, probleemnagels en de wedstrijdtrainingen.

Al onze opleidingen zijn opgebouwd uit verschillende modules. Dit maakt de opleiding overzichtelijk en het vergemakkelijkt tussentijds instromen. In de opleiding wordt u klaargestoomd voor het landelijke examen. Al onze opleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursussen bestaan uit verschillende modules en worden afgesloten met een certificaat.

Naast een financiële klik vinden wij ook de persoonlijke klik belangrijk. U gaat tenslotte wel een vak leren!

In goed overleg is alles mogelijk!