Over Odyssey

Odyssey Nail Systems - Trang Nguyen

Trang Nguyen

 

Knowledge, Practice, Motivate

"Education is the core to succes”

 

In 1994 begon de ontwikkeling van een nieuw nagelproduct met de droom van de “Beste Nageltechnici van de Wereld” om een exceptioneel product te creëren. Deze producten moesten aan de standaarden van de topcompetitie voldoen, en tegelijkertijd moesten ze geschikt zijn voor drukke salons in de grote steden van de wereld. Ze zijn gedurende 5 jaar getest, ontwikkeld en herontwikkeld totdat Odyssey Nail Systems uiteindelijk werd gelanceerd in 1999.

Trang Nguyen, eigenaar, ontdekker en docent van ONS International had als doel om de meest gebruiksvriendelijke lijn te creëren.

Trang heeft zowel Nationaal als International gestreden en heeft meer dan 120 trofeeën gewonnen waaronder 2 World Championships, Top of the Universe Champion, 2 Grand Master Championships, U.S National Champion en hij is voormalig nummer 1 uit de VS etc. Samen met zijn team, heeft hij de ONS producten voortgestuwd tot de voorgeven van de nagelindustrie.

Odyssey Nail Systems is gebaseerd op het principe van het voorzien in superieure producten en de eersteklas educatie die het mogelijk maakt voor Nagelprofessionals om sneller en efficiënter dan ooit geweldige resultaten te boeken.

In de korte tijd van een paar jaar kan Odyssey Nail Systems al opscheppen over het gigantische succes wat is bereikt doordat Professionele nagelsalons en nageltechnici zo tevreden zijn over het product.

 

Odyssey Nail Systems The Netherlands

Jacqueline

Jacqueline

 

Jacqueline Endeman vertegenwoordigt sinds juni 2012 Odyssey Nail Systems The Netherlands. Na een stormachtige periode stond het team in september 2012 voor het eerst onder deze naam op de beurs,in plaats van Odyssey Nail Systems Europe. Jacqueline ziet de toekomst zonnig in. “We hebben kwaliteitsproducten en een fantastisch team!”

Na een bewogen tijd is het kantoor van Odyssey Nail Systems Europe verhuisd van Zaandam naar Duitsland. In juni kreeg het bedrijf een nieuwe vestiging in Zwolle, speciaal voor Nederland. Odyssey Nail Systems The Netherlands was geboren!

 

Onafhankelijk advies

Het bedrijf opereert zelfstandig en is niet afhankelijk van het hoofdkantoor, dus bij Odyssey Nail Systems The Netherlands kun je rekenen op onafhankelijk advies. Jacqueline geeft aan dat goed en eerlijk advies aan haar klanten geven voor haar prioriteit nummer één is. “In het begin van mijn carrière als nagelstyliste ben ik door docenten en merken van het kastje naar de muur gestuurd. Op een gegeven moment had ik zo’n beetje een vrachtwagen vol producten, omdat de één zei dat ik dit nodig had en de ander zei dat ik dat nodig had. Pas toen ik in 2006 een privé cursus boekte, begon ik het te snappen. In een halve dag leerde ik daar meer dan in de vier jaar daarvoor!”

 

Vrouw van de wereld

Jacqueline heeft het nagelvak met vallen en opstaan geleerd. Ongeveer 15 jaar geleden begon ze zelf met nagelen. In 2002 nam ze het verstandige besluit om een opleiding te volgen, maar daarmee was de kous helaas nog lang niet af. “Ik raakte keer op keer teleurgesteld en bleef zoeken naar een instituut dat mij kon helpen om wél een goede nagelstylist te worden.” Gelukkig kreeg ze in 2006 voor het eerst gedegen les. “Die docente is de reden dat ik dit prachtige vak tot op de dag van vandaag uitvoer!” In 2007 verhuisde ze naar Taiwan. “Door de centrale ligging kon ik naar allerlei landen in Azië reizen om daar lessen te volgen. Wat ik daar geleerd heb is niet te bevatten. Ik dacht dat ik een goede nagelstyliste was, maar ik heb zoveel bijgeleerd in Azië!” Jacqueline volgde lessen in onder andere Taiwan, Japan, Korea en Maleisië. Ze specialiseerde zich in allerlei nailart technieken.

--  Nail Design Magazine okt-2012 --

 

Made by the Best, For the Best!