Carrière

Carrière

ONS AMBASSADOR

Na het behalen van de 8 certificaten krijg je van ONS een elegante ONS Ambassador Certificate, een exclusief deurschild en een
Ambassador T-shirt. Naast dit, krijg je speciale Ambassador korting op de producten van ONS en op alle trainingen van ONS. Tevens mag je deze titel vermelden op je site en op je visitekaartjes. Je naam wordt op ONS site vermeld als ONS Ambassador. Je krijgt voorrang en de voorrecht op alle nieuwe producten als V.I.P. ONS Ambassador. Je krijgt als eerste alle nieuws en ontwikkelingen te horen van ONS. Tijdens beurzen en evenementen mag je ONS versterken en hieraan deelnemen.

Een ONS Ambassador kan in aanmerking komen voor de ONS Instructor Training, of een professioneel Competitior of Nail Technician als een toekomstige carrière.

Wanneer je een ONS Ambassador bent kan je ons pad bewandelen, wat is jou pad?

 

ONS INSTRUCTOR

De Instructor opleiding is geschikt voor de ervaren nagelstylist (minimaal 2 jaar) en voor de al bestaande docenten, die de wens hebben om een gecertificeerde instructor van de Odyssey Nail Systems education programma. Deze opleiding dien je jaarlijks te volgen om zodoende je titel te behouden. Als ONS Instructor krijg je korting op onze producten en trainingen. 

 

ONS EDUCATOR

Na een ONS Instructor, voor een periode van 2 jaar, kan je geselecteerd worden voor onze jaarlijkse Global Educator Training die gehouden wordt in Zuid Korea - Seoul.
Je kan eerder geselecteerd worden als je een "uitzondering" bent, denk hierbij aan, loyaal, toegewijd, getalenteerd, professioneel etc.
Odyssey Nail Systems vergoed volledig de twee daagse training, accomodatie en de maaltijden. Bij het behalen van deze training en examen, krijg je een prachtige Educator plaque en we toppen dit af met een waanzinnig ONS Swarovski Crystal Logo T-shirt als erkenning van je status tijdens een Award Ceremony.

 

ONS ADVANCED EDUCATOR

Na een ONS Educator kan je genomineerd worden voor de ONS Advanced Educator. De ONS Advanced educator heeft ruime ervaring met ONS Ambassador lessysteem en draagt dit ONS Ambassador lessysteem ook zodanig uit.

 

ONS INTERNATIONALE EDUCATOR

Wanneer je een actieve ONS Advanced Educator bent en aan alle eisen en levels voldoet kan je genomineerd worden voor deze prestigeuze titel!

 

Ambassador Banner